Home

Lajme

Kujtim Gjuzi – Akademia Kombetare Konservatore Albania

No Comments Lajme Opinion

REAGIM
Sot ne diten e 100 vjetorit mardhenie zyrtare USA-Albania serish ndodh Skandal Diplomatik!
Edvin Kristaq Rama bir i nje vrasesi gjakftohte me sarkazmen bajate te dale boje Deklaron ne sy te Ambasadores Amerikane dhe opinjonit se:
Askush me shume se Diktatori EH nuk ka kontribuar qe shqiptaret te jene dashnoret e SHBAve ?!
Gjuha Seksiste prej Karapelloje e njejte me konsiderimin e Ambasadores Amerikane si sekrtetare e PPSH wshte vazhdim i shemtise se bijeve te rraces qe ushqyen 44 vjet anti amerikanizmin ne Shqiperi.
Edvin Kristaq Rama i biri i vrasesit ne nomeklaturen HOXHISTE sjell insiuaten qe Shqiptaret po i largohen pasionit per miqesi me USA
Edvin $ Rama ne fakt ben mire qe tregon se eshte nje Sllavo Rus i Ballkanit te Shqyer.
Ministre e puneve me Europen shkel rregullat e protokollit zyrtar diplomatik duke i’u drejtuar Shkelqesie se Saj Ambasadore Yuri KIM me togfjalesh kafeneje ” Shoqja ime Yuri” ?!
Skandal qe mbetet ne heshtje edhe nga mediumet.
Konservatoret Shqiptare Falenderojne Shkelqesine e tij Presidentin Joe Biden per mesazhin dhe kontributin familjar per Kosoven Republike shtet i se drejtes me vote te Lire.
Akademia Kombetare e Doktrines Konservatore eshte mirenjohese Presidenteve Amerikane Wdrou Wilson, Richard Nicson dhe familjeve Presidenciale W BUSH & Clinton.
Koservatoret sjellin konsideraten me te Larte per Presidentin George W Bush qe vulosi me 10.06.2007 ne Tirane njohjen e Shtetit Republika e Kosoves.
Faleminderit Shkelqesi President George Bush per mesazhin e derguar te lexuar nga shkelqesia e saj Ambasadore Yuri KIM
GEZUAR 100 Vite zyrtare diplomaci Albania – USA
Zyra e shtypit PKKA
Tirane me 28.07.2022

Burimi/Facebook/Kujtim Gjuzi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *