Home

Lajme

Gjergji Hoxha – GRURI I TOKES TIME

No Comments Argëtim Letersi

Ska çfar te me bej Rusia
E sme duhet ”Open ballkan,,
Kur kam grur arat e mia
Kur bota te ngrij kallkan
Edhe luftrat t’ kerkojne gjak
Sme duhet miell nga Serbia
Buke e shqaut eshte farmak !

Po ti leme tokat djerr
Te punojme per te tjere
Ysmeqar neper bote
Vaj me det e qaj me lot
Do ham buke nga Rusia
Dhe bija e saj Serbia
Po spatem miell te shtepia
Eshte harram nga xhamia
E çnuk prodhon kjo toke
Dheu m’i begat ne bote
E braktisur nga te zote
Toka meme po qane me lot !

Nga Gjergji Hoxha

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *