Home

Lajme

Akademia Kombetare Konservatore Albania

No Comments Aktualitet Lajme

Pershendet depozitimin ne Kuvend te projekt Ligjit per Sekretin e Dosjeve te ish Spiuneve te Sigurimit ne Diktature.
Mjaft më!
Seanca e jashtezakoneshme te beje pastrimin e plenave te diktatures.
Ne shpresojme:
Ky ligj te ndaloje Sigurimsat dhe agjentet te jene:
President.
Kryeminister.
Kryetar Kuvendi.
Deputet.
Zv. K. Minister.
Minister.
Zv. Minister.
Gjygjtare.
Prokurore.
Avokate me Liçense.
Notere.
Drejtore drejtorie ne çdo nivel.
Anetare te Sherbimit Ushtarak.
Anetare dhe punonjes ne policine e shtetit.
Antare te diplomacise Shqiptare.
Kryetare te partive Politike.
Vo.
Ligji duhet te mbaje ne konsiderate Gazetaret dhe spiunet jo vetem ne diktature por edhe te cdo sherbimi sekret anti Shqiperise.
Ps.
Presideca e AKDKA fton deputetet ta votojne ligjin me nje seance te Jashtezakoneshme.
Ne besojme se ne kuvend nuk ka me shume se 55 spay te diktatures dhe sherbimeve Greko – Serbe – Ruse.
Tirane – Shqiperi me 29.07.2022

Burimi/Facebook/Kujtim Gjuzi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *