Home

Lajme

Kujtim Gjuzi – Tirana Metropol Biznes në 7 vjet u shkatërru prej shitësit të fiqëve Erjon Veliaj!

No Comments Lajme Opinion

11 Rrugë hyrëse dalëse si 11 si artetie që Valiu i bllokoj për të falimentu biznesin e Vogël.
Shkrim nga Kujtim Gjuzi.
Ekonomist, Kryetar i komisionit të Zhvillimit Urban Opozita Konservatore Këshilli Bashkiak 2000 – 2008
Të japësh Vota e të “qeverisesh” nga shitësi i Fiqëve pa diplomë ky veprim përbën një tjetër skandal të votuesve Metropolitanë.
Erjon Veliaj erdhi në krye të bashkisë Metropol si pasues i majtë 99 Rilindas me mentor Edi Ramën i cili ishte “mundur” më 2011 me 11 vota nga Lulzim Basha.
Edi Rama për hir të vërtetës gjatë qeverisjes vendore 2000 – 2004 kur unë drejtoja komisionin e zhvillimit Urban atë kohë merrte firmoste me vendim të këshillit Bashkiak. Nuk lejoheshin ndërtimet mbi 13 Kate kuota zero në Truall ishte respekt i ligjit te votuar ne keshillin bashkiak.
Rama Kryetar Bashkie cdo vendim e sillte për miratim në këshillin Bashkiak oastaj firmoste.
Lirimi i hapsirave publike vendosja e sinjalistikës semaforike dhe në veçanësi sinjalistika për Korsi Emergjente Civile ishin risi e qeverisjes qytetare jo vetëm e Edi Ramës në vitet 2000 – 2004 por edhe e një këshilli bashkiak të balancuar Pozitë – Opozitë.
Humbja e Dyshimtë Rama 2011 sjell pasoja të rënda në Tiranën Metropolitane edhe sot.
Basha fiton dhe restaurimi i Vago sheshit qëndror merr jetë me fillim zhdukjen e korsive të emergjencës?!
Korsitë e emergjencës janë domosdoshmëri të destinuara për mbrojtjen e jetës ne metropole.
Fillimi çiklistik Basha vijon deri në bastardim nga korsitë çiklistike pa efiçensë të një pasardhësi shitës Fiqsh….
2015 sjell ne krye të Tirana metropol Biznes shitësin e Fiqve pazaxhiun pa diplomë Erion Veliaj.
Mbyllet me kangjella Rruga e Durrësit?!
Bizneset e zonës bien në kolaps. Rruga si investim dhe projekt Italian 100 vjeçar aryerial i gjerë restauruar edhe në kohën e ministrit të diktaturës Spiro Koleka nip i të cilit është Ed Rama kryeministër sot bllokohet nga i korrupuari EV
Erjon Veliaj këtë rrugë e ktheu me një kalim dhe hoqi mundësinë e korsisë Emergjete pse?!
Metropolet Europiane kanë korsi emergjente që shërben për Auto Ambulancat, Policinë e shtetit, Autoveturat e shërbinit Diplomatik dhe mjetet e transportit Urban.
Qytetar votues ju kujtoj se:
Rruga e Durrësit në 100 vite është arter që të dërgonte drejt spitalit të Traumës urgjente.
Kjo arterie e frekuentueshme për dyqanet e Biznesit në dy krahët e saj këto 7 vitet e kryetarit të fiqve shkoi çdo gjë shkoj drejt braktisjes qytetare.
Lëvizjet auto dhe klientelës në liri tregu u bllokuan qëllimisht për transferim me dhunë të lirisë tregut.
Shitësi i fiqve këto biznese i dërgoj drejt falimentit.
Një tjetër faliment po prekin bizneset në Zonën A Myslym Shyri?!
Kangjëlla, Korsi Biçikletash, Ndalim qëndrimi për automjetet edhe këtu mungon korsia e emergjences?!
Sërish vjen pyetja pse?!
Qytetarë dua t’u pyes….
A është më mirë të shpëtohet një jetë njeriu duke patur korsi Emergjence mjeksore apo të vendosësh në menyrë abuzive korsi biçiklistash që në pikun urban nuk kalojnë numurin 99 syresh në levizje?!
A është më mirë që policia e shtetit të përdorë korsi energjente e të parandalojë krimet mafioze të pastrimit të parave të drogës e betonit të Erjon Veliaj& Co kryetar bashkie apo të bllokohen me korsi çiklistash 100 qytetar me biçikleta në pik trafik?
Vo.
Shkodra qytet i biçiklistëve në asnjë rast nuk ka korsi kaotike kuturu për dyrrotak sikur ndodhi në Tiranë këto 7 vitet e kryetarit injorant pa diplomë.
Tirana metropolitane ngjan si Kandahar, pluhur, beton, trafik i rënduar, pellgje dhe lumej lundrues me 11′ Shi, vrasës që largohen në drejtim të paditur dhe policia nuk ka një korsi ashtu si Autoambulancat me sirena sëbashku mbeten të bllokuara në trafik.
Bllokimin e solli jo vetëm per bizneset ne 7 vjet shitesi i fiqve firmëtari pa vendim të këshillit bashkiak Erjon Velia.
Erjon Veliaj humbja e rradhës për Edi Ramën.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *