Home

Lajme

Kujtim Gjuzi – Konservatoret:Ju Spiune bashkepuntore sigurimi dhe agjente te sherbimeve sekrete ish Ygosllavi, Greqi, etj ikni !

No Comments Lajme Opinion

Ju Kryetare te Partive politike qe jeni spiune!
Ju kryetare te Shoqatave OJF qe jeni Spiune!
Ju klerike te besimeve fetare ish Spiune dhe spay!
Ju ish spiune drejtues te institucioneve publike!
Ju bashkepunetore te sigurimit ne Diktature!
Ju hetues te rregjimit diktatorial!
Ju informatore dhe bashkepunetore te sherbimeve sekrete Anti Shqiptare!
Ju deputete ish bashkepunetore te sigurimit dhe agjentures anti Shqiptare!
Ju profesore me tituj e grada qe keni dosje me firmen tuaj si bashkepunetore te Sigurimit!
Ju gazetare spiune e ish spiune sigurimi!
Ju personazhe drejtues publike ish spiune sigurimi!
Largohuni!
Vo.
Konservatoret kerkojne qe ne ligjin anti spiun te parashkruhet:
Ish Spiuneve te sigurimit, hetuesve dhe atyre bashkepunetore te axhiendave Anti Shqiptare t’u hiqen permendoret, tituj, grada, beneficet dhe te gjitha trajtimet ekstra qe padrejtesisht i kane marre si pasoje e te qenit Spiun Sigurimi, hetues i diktatures apo agjent i sherbimeve sekrete anti Shqiptare.
Ps.
Autoriteti i dosjeve deri ne kete moment ka dhene çertefikata te pastertise se figurave publike te cilat mund te quhen si fallsefikim i historise se personit.
Psh.

  • Kthimi i pergjigjes ka qene dhe eshte akoma:
    Deri ne kete moment nga informacionet qe disponojme nuk kemi te dhena per Y person te kete qene apo jo ish bashkepunetor sipas ligjit X
  • Autoritetin nuk e paska lene ligji i maliqeve spiune bashkepunetore sigurimi te verefikoje dosjet e bashkepunetoreve te sigurimit?!
    Ligji i ri duhet domosdoshmerisht te parashikoje zbardhjen per çdo dyshim te personave publike qe japin mesazhe dhe ndikojne ne opinjon publik qe kane pranuar dhe firmosur te jene bashkepunetore si spiune te sigurimit. E njeta gjasi po ashtu te veprohet per ata qe kane qene agjente spiune te shteteve armiqesore me Shqiperine ne dem te interesave tona kombetare. GJK dv.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *