Home

Lajme

Alejandro Greco – 24 VJETORIN EPOPEJA E LAVDISHME E ZHARRES – VJETORIT NĒNA TEREZA/ANJEZĒ GONXHE KOLĒ BOJAXHIU

No Comments Argëtim Histori

Të nderuar Bashkatdhetarë, Vellezer dhe Motra Shqiptarët, pavarësisht nga Feja që kanë: Gëzuar Festat e 112º Vjetorit të Lindjes e të Bijës së Madhe të Kombit: Nëna Tereza – Anjezë Gonxhe Kolë Bojaxhiu -, Nëna Shqiptare, Nëna e mbarë botes, Shenjtorja, Humaniste, Themeluese, Motra jonë e Gjakut (26 Gusht 1910, në Shkupin e Dardanisë Antike – Calcuta, India 1997) … Dhe emri i tij u gdhënd në Histori Përjetësisht; Kjo Feste te ju sherbej, per unitetin, dashuri, shendet, dhe gjith forcen Shqiperia, Kombin toni e Madhe dhe e botes: Lavdi në Përjetësi Nënë Tereza – Anjezë Gonxhe Kolë Bojaxhiu!!! Shqipëria është në gjakun tonë dhe na bën vëllezër, shum fe po vetem nje Atdhe, nuk ka Fe, s’ka parti, s’krahine e asnje ndasi, qe mund ta ndaj Shqiptarine, së Bashku nuk do të humbasim kurrë, Populli i Bashkuar kurrë nuk do të mposhtet!!! 28 Gusht, përkujtojmë 24° Vjetorin, me Shume Krenari, Betejën e Lavdishme të Zharrës, Epopeja e Zharrës, ku Lavdishme te UÇK-së u luftua, për jetë a vdekje, me moral të fortë në mbrotje të Popullit të vetë dhe Tokës Stërgjyshore Shqiptarë, kundër ndaj makinerie vrastare pushtuesit terroristë sërbë: Lavdi Betejës së Zharres, dhe të Dëshmorëve dhe Timit Herojte të Junikut e të Atdheut të rënë në Altarin e Lirinë dhe e Kombit nëpër vite e kohë, u kujtofsh dhe u nderofsh brez pas brezi!!! Rroftë Shqipëria Etnike!!! Autoctonus!!! Shpirti i Arbrit nuk vdes kurrë!!! Zoti e Bekofte Racen e bukur Ilire!!! Zoti e Bekofte Racen Ilire!!! Qofte i Bekuar Gjaku i Arberit!!! Zoti e Bekofte Shqipërinë dhe Shqiptarët, me gjith Kombin kuq e zi kudo janë në botë!!! Shërbëtor i përulur i Zot dhe Shqipërisë, Shkelqësia e Juaj Imzot

  • Aleksander I Shqipatrëve, Kryepeshkop – Bir I Shqiponjë
    Rrofte Shqipëria e Bashkuar!!!
    Instagram @alejandrogreco.oficial

Burimi/Facebook/Autori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *