Home

Lajme

Sulejman Abazi – JEMI “NJE GOTE ME ANTRAKS”, QE MUND TE DERDHEMI NE CDO RAST NE LIQENET E JETES TUAJ TE PANDERSHME!!

No Comments Lajme Opinion

I dashur miku im ne troje dhe kudo qe te jesh!
Te gjitha keto interesa gjeostrategjike veprojne ne mbajtjen peng te situates dhe ne mungesen e zgjidhjeve.
Aleanca e kombit shqiptar me SHBA tashme eshte e afirmuar. Ketu po na godasin qe ta prishin por nuk mund tia arrijne.
Ne nuk kemi probleme me fqinjet agresive qe na kane marre territoret dhe pasurite.
Ata kane probleme me ne.
Ne shqiptaret ketu duhet ta fillojme mbrotjen dhe te drejten tone duke denoncuar dhe imponuar kunder qendrimit armiqesor te Evropes (sot BE) e cila ise do te korrigjoje pasojat historike mbi kombin tone dhe do te vendose paqen dhe sigurine ne Sacrum Ilirikum, ose tere jeten do te na kete ne shpine deri ne marrezi. Te denoncojme hapur me force dhe ne menyre shkencore e institucionale qendrimin historik armiqesir te Evropes ndaj kombit tone.
Ne i kemi besuar me qetesi zgjidhjet ne marreveshjet USA BE per Ballkanin, por ne dime dhe te kercenojme dhe te luajme ne te ardhmen me rregullat tona historike. Atje ku buron e keqja, atje te perqendrojme energjite tona kombetare.
Kunder te keqes “shqiptare” qe na gerryen nga brenda duhet te dime te veprojme.
Te mos genjehemi, sepse eshte Shqiperia ne NATO, por jo kombi shqiptar i coptuar dhe diku ende ne skllaveri.
BE dhe shtetet armiqesore fqinje duhet ta kuotojne se faktori shqiptar eshte “nje gote me antraks” e gateshme te derdhet ne liqenet e jetes se tyre te pandershme.
Shqipfolesit politikane jane frikacaket me te medhenj ne kete situate te veshtire. Atyre tu themi me kurajo:
NDAL, largohuni prej nesh.
Keto qendrime na bejne qe te dime te perfitojme mes nderthurjes se interesave gjeostrategjike amerikane, evropiane dhe ruse. Faleminderit. Respekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *