Home

Lajme

Dritan Demiraj – Respekt dhe mirenjohje per arritjet e deritanishme te qeverise se Dardanise.

No Comments Aktualitet Lajme

Te nderuar miq!
Respekt dhe mirenjohje per arritjet e deritanishme te qeverise se Dardanise.
U mbajt premtimi per rritjen e buxhetit te mbrojtjes dhe investimeve ne fushen e sigurise dhe te mbrojtjes me 55 %.
U krijuan me shume kapacitete ushtarake nepermjet nje programi intensiv euroatlantik per modernizimin e saj.
U forcuan me tej maredheniet ushtarake me disa shtete te rendesishme perendimore.
Lufta kunder korrupsionit po jep rrezultate pozitive, ndryshe nga shume vende te tjera ne rajon.
Pavaresisht kercenimeve te Vuçiç, u arrit mareveshja per reciprocitetin e leternjoftimeve dhe targave nga sejcili vend.
U ndalua mbajtja e referendumit serb dhe e zgjedhjeve ne Dardani.
U refuzua prere ‘Open Ballkan’ si nje nisme qe nuk i sherben Dardanise, por Serbise.
Suksese Albin.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *