Home

Lajme

Kujtim Gjuzi – Skandal me simbolin Kuq e Zi.

No Comments Lajme Opinion

Dua Lipa provokon dhe dhunon Kushtetuten Republika e Shqiperise. Deformon Simbolin Kombetar Flamurin Kuq e Zi duke rikthyer * mbi Kyet e Shqiponjes?!
Vendos ne sfod flamurin e shtetit Diktatorial me Yll komunist te Enver Dylber Hoxha.
Gjest injorance apo provokim?!
5687 viktima midis tyre edhe im Gjysh Vath Bajram Muka pa “Varr” dhe mijra te burgosur e internuar politike ne Shqiperi e mbi 5000 Kosovaret qe u vrane me urdher te diktatorit ne marveshje me Milloshet e Tito – Rankoviçit ne terheqjen e trupes Nacional Çlirimtare nga Kosova me 1945
Une Kujtim Gjuzi ndihem i fyer zonjushe Lipa.
Me shume Ju Dukagjin Lipa kerkoni ndjese.
Dhunimi i simboleve kombetare eshte veper penale pra jo vetem veper Turpi!

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *