Home

Lajme

Angjelina Nika – Askush i përjetshëm mbi këtë tokë…

No Comments Lajme Opinion

Çfare dreq fati pata qe jetova nē kete kohe të tmerrshme për qëniet njerëzore në botën anembanë. Një tmerr për familjet dhe shoqëritë në ditët e sotme, jeta në pikatore ku: vëllai vret vëllanë, Nënën, Babanë, Motrën. Ku fëmijës i ndërpritet buzëqeshja nga përdhunimi. Ku mjerimi ulet këmbëkryq në vatrat e varfëra, ku njerëzit ikin pa kthim. Ku krimineli nderohet si hero. Ku artistit i humbet vlera, ku fjalës dashuri dhe sinqeritet i ka humbur rruga e logjikës dhe arsyes…O njerez vetëm një gjë mendoni: askush nuk është i pavdekshëm dhe i përjetshëm në këtë tokë.. kohë e antivlerave ngado. Njerëz antihumanë në pistën e garave pa pengesa. Shoqëritë dhe kombet e kanë të nevojshme rikthimin në boshtin e tyre të mbështetjes mbi parime të shenjta, moral të pastër, respekt të ligjit e qenieve e krijesave njerëzore. Njerëzit e dëmshëm dhe që bëjnë veç hije janë një rrezik për shoqërinë, kombin, historinë. Sot më shumë kurrë duhet rikthim të besimit te familja, te Zoti, te morali, te e drejta, te ligji.

Burimi/Facebook/Vatranet Michiganit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *