Home

Lajme

Skënder Karaçica – Diaspora shqiptare në shekullin e kaluar e ka përfunduar orën e madhe kombëtare për Lirinë e Kosovës!

No Comments Lajme Opinion

Në vend të reagimit
Diaspora shqiptare në shekullin e kaluar e ka përfunduar orën e madhe kombëtare për Lirinë e Kosovës!
Diaspora shqiptare nëpër botë dhe Amerikë,në shekullin të kaluar e ka përfunduar orën e madhe kombëtare në nderim të kombit dhe të atdheut:Për Lirinë e Kosovës dhe të ndryshimeve demokratike në Shqipëri…!Tashti,e kohës,diaspora shqiptare duhet të ndalojë tek pragu i shtëpisë së tyre nëpër vendet e botës dhe,tash e tutje të merret me punët e veta pa e qitur në ,,siklet,,(sic!)qeveritë tona në Prishtinë,si kjo (Albin Kurti 2)që,nuk e pati për turp të na quaj,,analfabetë dhe budallë të diasporës,,(sic!).Poezia e mbushur me satirë e poetit në mërgim F.Tasholli,është treguesja më e mirë se si përbuzet dhe denigrohet diaspora shqiptare nëpër botë(sic!).Ish-presidenti meksikan Fox në një takim të pritjes së diasporës në kufi me shtetin e Amerikës,pati thënë:,,Ju jeni heronjtë e Meksikës,,!
Ulqin,më 5 shtator 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *