Home

Lajme

Astrit Gashi – Veç dhe 5 ditë kanë mbetur nga zgjedhjet në Suedi.

No Comments Aktualitet Lajme

Ndaj 5 minuta që të shkosh në biblotekë, shtepi të kulturës në vendet që janë hapë për votime para kohë.
Voto Blerta Hoti (s)per keshillin komunal me numer 4.
Edhe 5 ditë keni kohë të vendoseni për të ardhmen e Goteborgut dhe Suedisë.
Votoni për Socialdemokrat për transport publik më të lirë dhe më të sigurt. Votoni për femijet tuaj të kenë një shkollë, një kopshte me te mire. Voto qe gjyshi juaj të këtë një pleqeri te begate me kujdes dhe sherbim shendetsor.
Mos lejo qe Suedine të marrin ne dore ata qe u frymzuan nga fashizmi dhe racizmi i cili solli kampet me famkeqe ne evrope..
Voto Blerten , voto Socialdemokratet voto për Suedinë..

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *