Home

Lajme

Enver Bytyci – Mbreteresha Elisabete! Pas plot 70 vjetesh ne fron, ajo nderroi jete!

No Comments Lajme Opinion

Mbylli nje epoke! Mbretwroi ne gjysmen e dyte te shekullit XX dhe gati ne cerekshekullin e pare te shekullit XXI.
Ne 70 vjet ajo ishte vazhdimisht ne qender te opinionit britanik e ne bote! Ishte deshmitare dhe autore e dekonolizimit te plote te kolonive britanike. Ishte modeli i familjes mbreterore!
Sa ngjarje historike kane ndodhur ne keto 70 vite me e ne emrin e saj! Sa qeveri ka bekuar ajo, madje jo vetem ne Angli e Mbreterine e Bashkuar! Sa projekte globale jane zbatuar ne emrin e Mbretereshes Elisabete! Sa shume ndikim kishte ajo kudo ne bote, perfshire edhe organizatat nderkombetare!
Mbreteresha, se ciles iu perulen me respekt dhe ceremoni te vecante qindra mbreter, presidente, kryeministra dhe udheheqes shpirteror, nderroi jete ne pallatin e saj mbreteror!
I perjetshem qofte kujtimi i saj!
Dashte Zoti dhe pasardhesi i saj ngrihet ne te njejten lartesi dinjiteti e integriteti politik, moral e shoqeror!

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *