Home

Lajme

Agim Dauti – Mbremë dhe sot ashtu papritur u ftova nga miq të ngushtë, poetë dhe shkrimtar, aktor dhe gjuhtarë!

No Comments Aktualitet Lajme

STRUGË 12,13 Shtator 2022
Mbrëmë dhe sot ashtu papritur u ftova nga miq të ngushtë, poetë dhe shkrimtar, aktor dhe gjuhtarë!
Në vizitë me organizim të Ilirijana Sulkuqit, zbarkuan buzë liqenit aktorja e mirënjohur Margarita Xhepa, poetesha Kozeta Zavalani , Nëna Loke Vitore Stefa Leka, këngëtarja nga Pogradeci Luiza Luiza Rustemi Mara, Kryetarja e lomunitetit shqiptar në Greqi Kristina Veliu,si dhe aktivistja për të drejtat e njeriut Flora Brovina, dhe me prezencën e tij na nderoi Konsuli i Republikës së Kosovës në Strugë Agim Krasniqi!
Një mbrëmje e paharruar mes shokësh ku u recituan vargje të shkëlqyera në ambient familjar!
Madhështi mbrëmjes i dhanë dhe poetët e Liqenit Puntorie Muça Ziba, Prof Agim Vinca, Vait Nasufi, Dini Muça dhe të tjerë!

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 5 persona dhe njerëz në këmbë

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *