Home

Lajme

Mal Berisha – KUR DINJITETI SFIDON ÇDO INSINUATË!

No Comments Lajme Opinion

 • Guximi për të sipërmarrë rrezikun që mbartnin ndryshimet rrënjësore të një populli të shtypur dhë të një shoqërie të rrënuar nga koumunizmi në fillimet e demokracisë;
  -Kontributi ne hapjen e vendit tonë drejt perëndimit demokratik, Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimit European;
 • Reformat e jashtëzakonëshme të kryera per të kaluar vendin nga ekonomia kolektive në atë private të tregut të lirë;
 • Transformimet e gjithëanëshme në çdo fushë të jetës, lidhja me rrugë në të gjithë atdheun e vëçanërisht me Kosovën nëpërmjet të “Rrugës së Kombit”,
 • Antarësimi në NATO dhe heqja e vizave në Zonën Shengen;
 • Kontributi i jashtëzkonshëm për internacionalizimin e çështjes së Kosovës, çlirimin dhe njohjen e pavarësisë së saj;
 • Takimet me burrë shtetasit më të mëdhenj të botës duke kulmuar me pritjen në Tiranë të Presidentit George W. Bush në Tiranë prej nga ai dha sihariqet e mëdha;
 • Dhe mbi të gjitha mbrojtja e DINJITETIT të tij NJERËZOR dhe sfida ndaj shpifjeve të pabaza, që karakterizon Prof. Dr. Sali Berishën dhe zonjën e tij Dr. Liri Berisha ishin temat e bisedës së një dreke familjare sa të kandshme në shije aq edhe kuptimplote në përmbajtje.
  MB

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *