Home

Lajme

Nora Malaj – Nje keshille nga Lady D

No Comments Lajme

Perhere e kam dashur figuren e Lady Dianes . Po ndaj me ju nje pasazh nga nje keshille qe ajo i ka dhene djalit te saj William . Lexim te kendshem :
“… nëse gjen në jetë dikë që e dashuron, atëherë mbaje fort. E në qoftë se je aq me fat sa të gjesh dikë që të dashuron ty, atëherë këtë njeri duhet ta mbrosh fort.
Unë i bëj gjërat ndryshe sepse nuk ndjek ndonjë manual, sepse drejtohem nga zemra jo nga koka, dhe në fakt kjo gjë më ka krijuar shumë probleme në punën dhe jetën time, e pranoj.
Dua që ju fëmijët e mi të mësoni dhe ti kuptoni emocionet e njerëzve, pasiguritë, shqetësimet, shpresat dhe ëndrrat e tyre.
Bëni vetëm atë çfarë ju thotë zemra.
Bëni një akt bamirësie rastësisht, pa pritur shpërblim dhe të jeni të sigurtë se një ditë dikush tjetër ka për të bërë të njëjtën gjë për ju.
Jeta s’është gjë tjetër veçse një udhëtim.”
Ne fakt jeta është nje udhetim sfidant .

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *