Home

Lajme

Enver Bytyci – Keta ekspertet e e-maileve te Gledis Nanos po thone se ai eshte hakeruar prej iranianeve, sepse ka udhehequr anti-terrorin ne Shqiperi!

No Comments Lajme Opinion

Mua logjika me thote se nese jane keta hakere qe po thuhet, ata duhet te dekonspirojne Edi Ramen, sepse nuk ishte Gledisi ai qe e largoi ambasaden iraniane nga Shqiperia! Po duket sikur iranianet hakerues paskan inat me Gledisin dhe jo me Edin!
Prandaj nuk dua ta besoj se publikimi i e-maileve te ish-drejtorit te Policise se Shtetit vjen nga hakeruesit iraniane. Ka mundesi qe kjo te vije nga nje prapavije tjeter politike e mireplanifikuar dhe e shitur si veper e hakeruesve iraniane!

Burimi/Facbook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *