Home

00:00

News

Enver Hoxhaj – Rreziku që lufta mund të shpërthejë çdo ditë në mes Evropës është njohur për të gjithë, vetëm Kosova nuk e njeh dhe sheh këtë!

No Comments Lajme Opinion

Është e rrezikshme heshtja dhe paraliza e Kosovës në kriza të mëdha ndërkombëtare qoftë edhe për të bërë një deklaratë dhe për të dënuar kërcënimin e tmerrshëm rus në Ukrainë! A do të thotë që duam të mbajmë qëndrim asnjanës ndaj krizës në Ukrainë?Nga Kosova askush nuk pret armë, por Më shumë

Mujo Bucpapaj – KUSH ISHTE GAZETARI DHE REGJISORI I MIRENJOHUR I RTSH-SË, ILIR BUÇPAPAJ, QË U NDA DJE NGA JETA, NË NEW YORK

No Comments Argëtim Histori

Gazetari dhe regjisori i shquar i RTSH-së, Ilir Buçpapaj, ndërroi jetë dje në Nju Jork, pas një ataku në zemer, në moshën 69 vjeçare.Ilir Buçpapaj ka lindur në qytetin Bajram Curri më 1952. Pas mbarimit të shkollës 8 vjeçare në qytetin e lindjes, Iliri përfundoi me rezultate të larta shkollën Më shumë

Musa Krasniqi – FTESË MJEKËVE SHQIPTARË N’DANIMARKË

No Comments Aktualitet Lajme

Ftohen të gjithë mjekët shqiptarë n’Danimarkë në mbledhje/konferenc për themelimin e perfaqësisë/shoqatës së mjekëve shqiptarë n’Danimarkë.Për ne mjekët shqiptarë të Danimarkës, faktikisht ky rast do të jet rithemelim i perfaqësisë/shoqatës mjekësore sepse ne kishim shoqatë mjekësore kur mërgatat shqiptare të shtetëve tjera nuk kishin. E tani mërgatat tjera kanë e Më shumë

Bujar Nishani – Pasardhësit e ish stalinistëve shqiptarë, ja u kanë kaluar edhe paraardhësve të tyre !

No Comments Lajme Opinion

Gjenerata e dytë e ish-stalinistëve shqiptarë që e qeverisin vendin tash e 9-të vjet, ka dëshmuar fort se jo vetëm nuk ka kurrfarë ndryshimi me paraardhësit e tyre por janë akoma më të thelluar në po të njëjtat parime, sjellje, ambicje, (ndonëse procedurialisht ndryshe), në kontekstin e ndërtimit dhe dinamikës Më shumë