Home

00:00

News

A e mori vesh Tirana dhe Edi Rama se Marrëveshja e “Ballkanit të Hapur” është anti-Kosovë?

No Comments Lajme Opinion

Nga Skënder Sadri KAPTI Qeveria e Kosovës me të drtejtë vendosi standartin e reciprocitetit me Serbinë për targat e automjeteve. Serbia menjëherë e tregoi natyrën arrogante, shoviniste, asgresive e antishqiptare deri edhe duke kërcënuar e provokuar kundër Kosovës me propagandë , avionë, helikopterë e tanke. Atëhere lind pyetja se Shqipëria Më shumë

Teuta Shaqiraj – 25 – Filozofia e Pse-së

No Comments Argëtim Letersi

Pse e gjatë pyetësore, shpatë e Damokleut,para portës së zemrës renkon,tre gërma kryenece ajrin shpojne.Segmente ndjenjash presin t’shoshiten,fjalët si drithërima mendimesh përvidhen. Shkund e tund, pluhurin fantazmë,ngre dhe levën Arkimediane;Globi rrotullohet vërtetë, megjithatëpse-të e inkuizicionit fluturojne mbi të. Pse-ra në mua, të mbulojnë dhe tynjë Everest pritjeje brenda tëndit sy.Fjalë Më shumë