Home

00:00

News

Si duhet të jetë Partia Demokratike e Shqipërisë

No Comments Lajme Opinion

Nga Skënder Sadri KAPITI Partia Demokratike e Shqipërisë duhet të jetë alternativë politike e Djathtë; tradicionale: si trashëguese e vlerave patriotike dhe nacionaliste; duhet të jetë moderne dhe demokratike; duhet të jetë e lirë, e hapur dhe transparente në zhvillim e përsosje të pandërprerë në luftë kundër autokracisë, krimit, korrupsionit Më shumë

Kosovë, respektoni nga Shqipëria ata që kanë kontribuar për shtetin e Kosovës , dhe jo ata që thonë vetëm fjalë e retorika mashtrimi!

No Comments Lajme Opinion

Nga Skënder Sadri KAPITI Vetëm në një shtet me pushtet e politikë amorale, antipublike dhe të korruptuar ndodh mosrespektimi dhe mosmirënjohja ndaj vlerave, kontributorëve, ndaj patriotizmit dhe dinjitetit kombëtar të individit e të shoqërisë. Kur politika e Tiranës është e zënë dhe e kapluar nga konfliktet e ngatërresat ndër vete, Më shumë

Dritan Goxhaj – ED(VINI) KA RËNË NË DILEMË

No Comments Lajme Opinion

E keni vënë re që, sa herë në këtë Shqipërinë tonë të katandisur në një çiflig të kopesë “Rilindja”, ndodh ndonjë tragjedi si ajo që ndodhi para dy ditësh në breg të detit, ku një fëmijë mbeti viktimë e papërgjegjshmërisë së një personi, por edhe e papërgjegjshmërisë së institucioneve tona Më shumë

Robert Martiko – SHKRIME PËR TË NDRYSHUAR GJËRAT, JO PËR TESPIJET E PËRJETËSISË TRAGJIKE SË KAFENEVE, SHKRIMEVE TË CEKËTA E ÇMIMEVE TË KOTA, PA VLERË

No Comments Lajme Opinion

Para pak kohësh më ranë në dorë tre libra të autorit Timo Merkuri me temë këngët dhe baladat popullore në Shqipëri dhe u befasova për punën voluminoze që i është dashur të përballojë rreth temave të kësaj natyre. Ideja e parë që më lindi, në sfondin e përgjithshëm të jetës Më shumë