Home

Për ne

KUSH JEMI NE

Radio Projekt 21 eshte radio shqiptare ,me qender ne Kryeqytetin danez ,Kopenhage ,qe eshte drejtuar qe nga fillimi nga nje staf shqiptar . Kjo radio filloi transmetimet e saj me daten 9 qershor 2001. Qe ne fillimet e saj u percaktua ,si nje ure lidhese ne mes te shqiptarve kudo gjinden ne mergate,por edhe nje lidhje e mire me trevat shqiptare. Ajo ishte e mbeshtetuar nga ana financiare, nga komuna e Kopenhages dhe Ministria e Kultures ,kjo deri ne vitin 2017,ku ju nderpre licenca ,per mos rregullimin ne kryesine e radios ,ku kerkohej qe Kryesia e saj te kishte me shume perfaqesues nga Komuna Kopenhage. Eshte nder radiot e para qe ka filluar ne internet ,qe nga viti 2004 ,ku ka bere nje pune te shkelqyer ne grumbullimin e ndihmave ,per familjet me nevoja te theksuara ekonomike ,ne ndihme te familjeve te veteranve te luftes dhe te femijve jetim. Por njekohsisht ka ndihmuar edhe persona e sidomos femije ,per te bere operacione jashte vendelindjes ,ne spitalet me te njohura europiane. Ka ndihmuar ne ndertim e shtepise te nje familjeje deshmori . Por dhe shume aksione te tjera humanitare dhe vazhdon ta beje ate ne vazhdim. Nga janari 2018 ,radioja eshte vetem ne vale satelitore dhe te internetit . Per momentin ana financiare ,mbulohet nga vete degjuesit e saj dhe stafi .