Home

Lajme

Taksa e pastrimit të ambjentit!

No Comments Aktualitet Lajme

A quhet i pastruar një ambjent, kur plurat e rrugës ngrihen me fshesë duke na u futur neve në mushkëri? Lëre që jemi në kohë Covidi por edhe mos të ishim, a quhet se ambjenti ynë u pastrua kur ne vuajmë pasojat e sêmundjeve nga pa-pastërtia e ajrit? Nuk po përmënd koston e pastrimit të shtëpive e makinave tona që sapo lahen bëhen si në fotot më poshtë!
Ngrini zërin për të drejtat tuaja që i paguani me djersën e ballit. Nëse nuk j’ua plotësojnë kontratën që kanë me ne për një ambjent të pastër, duhet bërë bllokada e pagesave të taksës, dhe ambjentin ta mbajmë vet pastër..
Me respekt,
Ira S. Kurti

Burimi/Facebook

Kan være et billede af mur dhe ambiente të jashtme
Kan være et billede af E brendshme