Home

Lajme

Inatin ndaj sukeseve të Kosovës, Serbia e shpreh edhe përmes komenteve në fotografitë e Rita Orës

No Comments Lajme Opinion

Edhe pse kanë kaluar 20 vite që nga lufta e fundit me Serbinë, ajo ende vazhdon me “ëndrrën” e saj duke lobuar vazhdimisht kundër Kosovës, shkruan Kosova Post.

Pothuajse në çdo konferencë ndërkombëtare shprehin antipatin e tyre ndaj Kosovës dhe madje me ngulm kundërshtojnë Pavarësin e Kosovës si dhe antarësimin e saj në organizata botërore.

Urrejtjen e tyre dhe mospranimin e shtetësisë së Kosovës vazhdojn ta shprehin në forma të ndryshme.

E këtë së fundi e ka dëshmuar edhe një komemtues me emër serb përmes një komenti në fotografitë e Rita Orës në profilin e saj në Instagram, teksa ka shkruar në gjuhën serbe se “Kosova është zemra e Serbisë”.

Siç duke qytetarëve të Serbisë po i “dhemb” suksesi i shqiptarëve e këtë po e dëshmojn haptas. Ndryshe, Rita Ora ka qëndruar tre ditë në Kosovë për çështje bamirësie në kuadër të organizatës UNICEF për të kontribuar për fëmijët në nevojë. /KosovaPost/