Home

Lajme

Qytetari nga Drenica e lëshon Kosovën “Pa u kthyer Hashim Thaçi, nuk kthehem as Unë”

No Comments Lajme Opinion

Qytetari nga Drenica, Nuredin Drenica ka vendosur të largohet nga Kosova përmes aeroportit të Kosovës.

Nuredini ka treguar se ku largohet, mund të supozojmë se ai ia ka shkuar në ndonjë prej shteteve perëndimore, ku shumë shqiptarë kërkojnë jetë më të mirë. Porosia e tij para se të largohet, vjen nga aeroporti i Shkupit.

“Pa Hashim Thaçin KOSOVA nuk ka kurrfarë kuptimi……..!”, shkruan mes tjerash Nuredin Drenica në mesazhin lamtumirës me vendlindjen.

Lexojeni shkrimin e plotë të qytetarit:

Përshëndetje nga AEROPORTI I SHKUPIT… E lash KOSOVËN e vetme dhe të ndarë si kurrë më parë…. Pa u kthye THAÇI me të gjithë ÇLÍRÍMTARET as unë nuk do të kthehem….!!!
Pa Hashim Thaçin KOSOVA nuk ka kurrfarë kuptimi……..!
LAMTUMIRË KOSOVË DERI TE VJEN BABUSHI QË UNË SHPRESOJ DHE BESOJ SHUMË SHPEJTË….!

Burimi/todaynews33.com/