Home

Lajme

Riza Mucaj – D E M O S I**

No Comments Argëtim Letersi

Ngryse socialist
Gdhihe demokrat
Lum moj Shqiperi
Ku e gjete kete fat

Çka po thote perndia
Ne kete situat
Shejtani mavia
Po behet urat

Ngryse socjalist
Gdhihe demokrat
Mjer moj Shqiperi
O xhelalabat

Çka po thote demosi
Po çakrris syte
Ka dal tek platia
Eshte bere si i dyte

Tere diten i gjore
Kthehet mekatar
E kerkon shtepia
Eshte bere per te vrar

Gumzhin politik
Pa krip ne gerraç
Nga bindjet stund frik
Te haj dhe kerbaç

O demos, demosi
Pse nget me gomar
Jepja voten kaçit

Qe te hedh samar.

** Demosi= Populli
Kjo eshte ironia e politikes tek nje popull i pa arrir.