Home

Lajme

Komuniteti i Studenteve Shqiptar në University of Pennsylvania ka krijuar një klub shqiptar , per te ndihmuar studentet shqiptare qe duan te aplikojne per Universitete te ndryshme ne Bote .

No Comments Aktualitet Lajme

Përshëndetje! Komuniteti i Studenteve Shqiptar në University of Pennsylvania ka krijuar një klub shqiptar të quajtur Penn Albanian Society dhe kemi për qëllim të ndihmojmë gjimnazistët shqiptar me procesin e aplikimit në universitet jo vetëm për University of Pennsylvania, por për cdo lloj shkolle në te cilën ata kanë dëshirë te aplikojnë.Ne e kuptojmë që ky proces është shumë i ndërlikuar dhe stresues dhe ne jemi këtu për të ndihmuar me aplikimet, ese, përgatitjen për intervista etj. Të interesuarit janë të lutur të plotësojnë formularin e bashkëngjitur dhe kushdo që ka pyetje të tjera mund të na kontaktojë në emailin të cilin mund ta gjeni në fund të këtij postimi. Pas plotësimit të formularit aplikantët do të komunikojnë me një nga studentet e Penn Albanian Society të cilët mund të japin ndihmë jo vetëm me aplikimet për University of Pennsylvania, por edhe shkollat e tjera.
Shumë faleminderit për vëmendjen tuaj.
Those who are interested please fill out the form in this link.
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdXK…/viewform…
If you have any additional questions feel free to reach out to us via email at pennalbaniansociety@gmail.com

Hello everyone, The Albanain student community at the University of Pennsylvania has recently created an Albanian club called Penn Albanian Society and we intend to help out talented Albanian students with their college application process not only for the University of Pennsylvania but also other highly selective schools. We know that this process can be extremely stressful and frustrating and we hope to provide aid with applications, essays and preparations for interviews. Those that are interested should contact us in the email address below and fill out the provided form. While the students that will be providing the help with your application are students of the University of Pennsylvania we extend our cordial invitation to any albanian high school students that feel as if they need help with the application process or just want to talk to someone about this process. We look forward to matching you with our hard-working extremely talented mentors who will be there for you through the college application process.

Burimi/Facebook/Bijte e Shqipes