Home

Lajme

Çka po paralajmëron kështu Vuçiq: E gjithë Evropa do të tronditet, nga ajo që do të zbuloj!

No Comments Aktualitet Lajme

Presidenti serb ka treguar sot se pse u anulua seanca e Këshillit të Sigurisë Kombëtare. Thotë se e gjithë Evropa do të tronditet kur ai të tregojë pse ndodhi kjo.

“Jemi duke pritur për ekspertizë, atëherë do t’u tregojmë njerëzve për çfarë bëhet fjalë, diçka që do të thotë, butësisht, mërzitur, në mënyrë që njerëzit të shohin nëse politika qëndron pas gjithçkaje. Jam krenar për atë që kanë bërë shërbimet e sigurisë. Njerëzit nuk e panë më të keqen”, tha Presidenti Vuçiq.

“Kam shtyrë seancën e Këshillit të Sigurisë Kombëtare sepse jam duke pritur që të kryhen procedurat e Prokurorisë në mënyrë që t’u tregojmë njerëzve se çfarë lloj provash kemi, dhe akoma ta bëjmë atë pjesë të procedurës dëshmuese. Kur thashë që njerëzit do të tronditeshin, unë përdora një shprehje të butë. Ne do të duhet të themi se të gjithë duhet të heqin fëmijët kur të tregojmë gjëra të caktuara” – tha Vuçiq.

Vuçiq ka kërcënuar hapur, duke thënë se pas pritjes nga prokuroria, e gjithë Evropa do të tronditet, jo vetëm Serbia.

“Koha që shteti të merret me mafian sa më fort që të mundet. Gjithçka do të zbulohet, kush bashkëpunon me kë, kush kujt është besnik, kush dëgjon kur. Është e pabesueshme se çfarë është bërë në doganë, do të ketë shumë surpriza, njerëz që do të merren në pyetje dhe prokuroria do të përcaktojë se kush do të ndalohet. Ne gjithashtu do të hetojmë përfshirjen e shërbimeve të huaja” – tha Vuçiq.

“Është e pabesueshme se çfarë është bërë në doganë, do të ketë shumë surpriza, njerëz që do të merren në pyetje, dhe prokuroria do të përcaktojë se kush do të ndalohet. Ne gjithashtu do të hetojmë përfshirjen e shërbimeve të huaja” – tha Vuçiq.

Burimi/botasot.info/