Home

00:00

News

Hakif Bajrami – TË KALUARËN NUK MUND TA PËRMIRËSOJMË-TË ARDHMËN MUND TA BËJMË TË NDRITUR

No Comments Lajme Opinion

Rubrika: “Projeksioni i ardhmërisë” Hakif Bajrami TË KALUARËN NUK MUND TA PËRMIRËSOJMË-TË ARDHMËN MUND TA BËJMË TË NDRITUR (Përkujtojmë sakrificën e DY ADEMAVE dhe mizorinë e okupatorit në Reçak: 15 I 1999-15 I 2021) Përmendore-statu, meritojnë ata që kanë sakrifikuar për çlirimin e Kosovës. E ata si ushtarë të Skenderbeut, Më shumë

Takoni Elon Musk, personin që PO SFIDON REALITETIN!

No Comments Argëtim Histori

SIPËRMARRËS TË SUKSESSHËMElon Reeve Musk ka lindur në 28 Qershor të vitit 1971 në Afrikën e Jugut dhe tani ai është një investitor, inxhinier dhe shpikës. Ai është themeluesi, CEO dhe CTO i SpaceX; bashkëthemelues, CEO dhe arkitekt produkti i Tesla Motors; bashkëthemelues dhe drejtues i SolarCity; bashkëdrejtues i OpenAI; Më shumë

Një pyetje publike: Me kë është e vërteta dhe moraliteti politik, me Vjosa Osmanin apo me Isa Mustafën e kompani

No Comments Lajme Opinion

Nga Skënder Sadri KAPITI E vërteta dhe moraliteti politik, LDK-ja dhe Vjosa Osmani para opinionit public por edhe atij ndwrkombwtar Kwtw shkrim tw shkurtwr po e bwj si pyetje publike drejtuar kryesisht votuesve nw Kosovw. Nëse pyeten “opinionistët” apo “mediatikët” për politikë të re, për alternativë të re politike kjo Më shumë